Ik ben een zeer ervaren vaktherapeut en werkzaam vanaf 1982. Naast mijn werkzaamheden in mijn eigen praktijk Zeldenrust Creative Coaching werk ik bij het Centrum Eetstoornissen Ursula in Leiden.
Na het VWO deed ik de Hbo-opleiding Middeloo, Creatieve Therapie Drama, de VO Maatschappelijk Werk richting groepswerk, Opleiding Psychodrama en Opleiding Symbooldrama (psychotherapie d.m.v. dagdromen) en rondde de laatste af met een therapeutencolloquium.
Ik heb het diploma PSBK en ben CPION geregistreerd. Ik werk als gesprekstherapeut, dramatherapeut en lichaamsgerichte therapeut. Ik combineer verbale en non-verbale methoden.

 

 

In mijn eigen praktijk werk ik vooral met de inzichtgevende psychotherapeutische methode symbooldrama, schematherapie en met huiswerkopdrachten en gesprekken.
Ik werk zowel individueel als dynamisch groepsgericht. Bij de individuele therapie worden zo nodig partners en familieleden betrokken, ter steun of ter oplossing van emotionele conflicten.
Ik geef workshops en trainingen over drama, lichaamsbeleving, psychodrama, omgaan met conflicten en agressie en omgaan met emoties rondom ernstige ziektes zoals kanker.

Ik ben lid van de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen), NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en geregistreerd als vaktherapeut bij de SRVB (Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen).

 

< terug